Gezond aan Zee

Contact gegevens

Vissershavenweg 63
2583 DL Den Haag / Scheveningen
070 - 30 60 280

www.gezondaanzee.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving
Trainen is het lichaam belastbaar maken, het lijf efficiënter en effectiever te leren gebruiken. De juiste bewegingsprikkels geven is noodzakelijk om het lichaam doelgericht en functioneel te trainen.

Physical Rehabiliation Trainer ® Ruurd Mosterd begeleidt en traint sporters en recreanten aan de hand van een persoonlijk trainingsplan. Met dit plan als uitgangspunt, wordt er gewerkt naar een specifiek bewegingsdoel.

Trainingsopbouw, een goede balans tussen training en rust en de juiste voeding zijn belangrijke aspecten waar rekening mee wordt gehouden in het trainingsproces. De trainingsmogelijkheden zijn onuitputtelijk en variëren van persoon tot persoon. Of het nu trainen is voor een belangrijk toernooi, het komende wedstrijdseizoen of simpelweg kern gezond en fit te willen worden.

Gezond aan Zee beschikt over over modern en professioneel trainingsmateriaal met het strand en de zee voor de deur.

De trainingen zijn gevarieerd en worden op maat gemaakt, afhankelijk van de persoonlijke doelen. Indoortrainingen met behulp van o.a. stabiliteitsballen, vrije gewichten en cardioapparatuur. Afgewisseld door buitensessies op het strand of in de duinen.

Ruurd Mosterd heeft veel en diverse ervaring op het gebied van sportcoaching, training en revalidatie. Als trainer heeft Ruurd jaren het Nederlands surfteam begeleidt en is sinds een aantal jaar werkzaam als zelfstandig sportcoach en trainer.


Kom gerust langs voor een intake gesprek, een fysieke test of om meer informatie te vragen
Gezond aan zee 001

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief.

Copyright © 2014. Aveco Licht, Geluid, LED All Rights Reserved.